Κοινωνική Προσφορά

Δεκέμβριος 07, 2017

Τη Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «Τχη (ΠΖ) Βελισσαρίου Ιωάννη» Φρουράς Χαλκίδας (Σχολή Πεζικού), εθελοντική αιμοδοσία μονίμου, εκπαιδευόμενου και στρατευσίμου προσωπικού της Σχολής Πεζικού. Η εν λόγω δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και της συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Σεπτέμβριος 17, 2017

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017,  πραγματοποιήθηκε επετειακή πορεία με την επωνυμία «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ», σε τμήμα της διαδρομής της Ανοπαίας Ατραπού, μήκους 25 χλμ, επί του όρους Καλλίδρομο στην περιοχή των Θερμοπυλών, με τη συμμετοχή 36 Ανθλγών από το Ενιαίο Βασικό Σχολείο της Σχολής Πεζικού. Στη τελική κατάταξη, 3η στις γυναίκες τερμάτισε η Ανθλγός  (ΤΘ) Βαγενά Σοφία και 4ος στους άνδρες ο Ανθλγός (ΠΖ) Στρωτός Κωνσταντίνος.

Σεπτέμβριος 07, 2017

Την Πέμπτη 07 Σεπ 2017, πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, βράβευση στον Ανθλγό (ΠΖ) Μονογιό Κωνσταντίνο, εκπαιδευόμενο στη Σχολή Πεζικού, ο οποίος τυγχάνει δότης μυελού των οστών και στις 06 Σεπ 16 προσέφερε μόσχευμα σε ασθενή με λευχαιμία. Η τιμητική βράβευση πραγματοποιήθηκε από το Προεδρικό Ζεύγος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σεπτέμβριος 01, 2017

Τη Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «Βελισσαρίου Ιωάννη» Φρουράς Χαλκίδας (Σχολή Πεζικού), εθελοντική αιμοδοσία μονίμου, εκπαιδευόμενου και στρατευσίμου προσωπικού της Σχολής Πεζικού. Η εν λόγω δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και της συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.