Κοινωνική Προσφορά

Ιούλιος 02, 2021

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, στις 24 Ιουν 21 πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία, στις εγκαταστάσεις του ΣΤΕΠ της Σχολής Πεζικού. Στην αιμοδοσία συμμετείχε μεγάλος αριθμός τόσο από το μόνιμο προσωπικο όσο και από τους εκπαιδευόμενους της Σχολής.

Σεπτέμβριος 17, 2017

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017,  πραγματοποιήθηκε επετειακή πορεία με την επωνυμία «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ», σε τμήμα της διαδρομής της Ανοπαίας Ατραπού, μήκους 25 χλμ, επί του όρους Καλλίδρομο στην περιοχή των Θερμοπυλών, με τη συμμετοχή 36 Ανθλγών από το Ενιαίο Βασικό Σχολείο της Σχολής Πεζικού. Στη τελική κατάταξη, 3η στις γυναίκες τερμάτισε η Ανθλγός  (ΤΘ) Βαγενά Σοφία και 4ος στους άνδρες ο Ανθλγός (ΠΖ) Στρωτός Κωνσταντίνος.

Σεπτέμβριος 07, 2017

Την Πέμπτη 07 Σεπ 2017, πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, βράβευση στον Ανθλγό (ΠΖ) Μονογιό Κωνσταντίνο, εκπαιδευόμενο στη Σχολή Πεζικού, ο οποίος τυγχάνει δότης μυελού των οστών και στις 06 Σεπ 16 προσέφερε μόσχευμα σε ασθενή με λευχαιμία. Η τιμητική βράβευση πραγματοποιήθηκε από το Προεδρικό Ζεύγος της Κυπριακής Δημοκρατίας.