Επισκέψεις

Μάρτιος 27, 2019

      Την Τετάρτη 27 Μαρ 19, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός, επισκέφθηκε τη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα, όπου ενημερώθηκε για την αποστολή της και το επιτελούμενο έργο σε αυτή, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Στρδο «ΤΧΗ (ΠΖ) Βελισσαρίου Ι.», ενώ στη συνέχεια παρείχε κατευθύνσεις - οδηγίες, τόσο στο μόνιμο όσο και στο εκπαιδευόμενο προσωπικό.

Μάρτιος 01, 2019

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Καμπάς Γεώργιος, επισκέφθηκε τη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα. Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως του, ο κ. Αρχηγός, ενημερώθηκε για την αποστολή και το έργο της Σχολής, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της και πραγματοποίησε ομιλία σε 323 στελέχη του ΓΕΣ/ΔΠΖ και της Σχολής, εκ των οποίων 67 εκπαιδευόμενοι Υπολοχαγοί του Τμήματος Δκτών Υπομονάδων της Πτέρυγας Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης, 72 εκπαιδευόμενοι Ανθυπολοχαγοί Πεζικού ΣΣΕ/Τάξης 2018 και  39 Μ.Λχίες ΠΖ-ΥΓ-ΤΔ-ΣΓ ΣΜΥ/Τάξεως 2018 της Πτέρυγας Βασικής ...

Ιούνιος 04, 2018

Τη Δευτέρα 04 Ιουνίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε τη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα. Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως του, ο κ. Αρχηγός πραγματοποίησε ομιλία προς τους εκπαιδευόμενους Λοχαγούς και Υπολοχαγούς της Πτέρυγας Προκεχωρημένης  Εκπαίδευσης και στους Ανθυπολοχαγούς ΣΣΕ/Τάξης 2017 του τμήματος Βασικής Εκπαίδευσης, στην οποία επεσήμανε:

-      Την ανάγκη υιοθέτησης καινοτόμου τρόπου σκέψης για την αντιμετώπιση προβλημάτων.

-      Την ορθή συμπεριφορά και διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

-     ...

Μάιος 18, 2018

Την Παρασκευή 18 Μαϊου 18 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Πεζικού, η επίσκεψη των μελών της ομάδας «Φίλοι Ιστορίας Χαλκίδας», η οποία περιελάμβανε ξενάγηση των μελών στο τμήμα των μεσαιωνικών οχυρώσεων που βρίσκονται εντός της Σχολής καθώς και επίσκεψη στο Μουσείο και την Αίθουσα Τιμών αυτής. Κατά την διάρκεια της επισκέψεως πραγματοποιήθηκε μια σύντομη ιστορική αναδρομή της Σχολής και της πόλης της Χαλκίδας από τον προϊστάμενο της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ευβοίας και καθηγητή Ιστορίας της ΣΣΙ, Δρ. κύριο Χριστοδούλου Δημήτριο.