Επισκέψεις

Ιούνιος 04, 2018

Τη Δευτέρα 04 Ιουνίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε τη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα. Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως του, ο κ. Αρχηγός πραγματοποίησε ομιλία προς τους εκπαιδευόμενους Λοχαγούς και Υπολοχαγούς της Πτέρυγας Προκεχωρημένης  Εκπαίδευσης και στους Ανθυπολοχαγούς ΣΣΕ/Τάξης 2017 του τμήματος Βασικής Εκπαίδευσης, στην οποία επεσήμανε:

-      Την ανάγκη υιοθέτησης καινοτόμου τρόπου σκέψης για την αντιμετώπιση προβλημάτων.

-      Την ορθή συμπεριφορά και διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

-     ...

Μάιος 18, 2018

Την Παρασκευή 18 Μαϊου 18 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Πεζικού, η επίσκεψη των μελών της ομάδας «Φίλοι Ιστορίας Χαλκίδας», η οποία περιελάμβανε ξενάγηση των μελών στο τμήμα των μεσαιωνικών οχυρώσεων που βρίσκονται εντός της Σχολής καθώς και επίσκεψη στο Μουσείο και την Αίθουσα Τιμών αυτής. Κατά την διάρκεια της επισκέψεως πραγματοποιήθηκε μια σύντομη ιστορική αναδρομή της Σχολής και της πόλης της Χαλκίδας από τον προϊστάμενο της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ευβοίας και καθηγητή Ιστορίας της ΣΣΙ, Δρ. κύριο Χριστοδούλου Δημήτριο. 

Μάρτιος 06, 2018

Την Τρίτη 06 Μαρτίου 2018 επισκέφθηκε τη Σχολή Πεζικού ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής. Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως του, ο κ. Αρχηγός απηύθυνε τις κατευθύνσεις και οδηγίες του στο προσωπικό της Διευθύνσεως Πεζικού και στο μόνιμο και εκπαιδευόμενο προσωπικό της Σχολής.

Δεκέμβριος 08, 2017

Την Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της ΙΙΙης τάξης Ευέλπιδων της Σχολής Ευέλπιδων στη Σχολή Πεζικού. Οι τριτοετείς Ευέλπιδες ενημερώθηκαν για την αποστολή της Σχολής και ξεναγήθηκαν στους χώρους της.