Επισκέψεις

Ιούνιος 24, 2021

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής μετέβη σήμερα, Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, στο Στρατόπεδο «ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ (ΠΖ) ΙΩΑΝΝΗ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ» στη Χαλκίδα, όπου έχουν την έδρα τους η Διεύθυνση (ΔΠΖ) και η Σχολή (ΣΠΖ) Πεζικού.

Αρχικά τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πεζικού Υποστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, ο οποίος του παρουσίασε τις δράσεις σε εξέλιξη.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Σχολή Πεζικού, όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσές της δράσεις από τον Διοικητή Υποστράτηγο Δημήτριο Κωσταρέλο και απηύθυνε χαιρετισμό στους...

Ιούνιος 23, 2021

Την 07 Απριλίου 2021, ο ΓΕΠΣ, Αντιστράτηγος κος Άγγελος Ιλαρίδης επισκέφθηκε τη Σχολή Πεζικού. Επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις της Σχολής, συνομίλησε με προσωπικό και τους εκπαιδευτές της Σχολής και παρείχε οδηγίες- κατευθύνσεις για την βελτίωση της εκπαίδευσης.

Ιούνιος 23, 2021

Την Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 2021, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, επισκέφθηκε την έδρα της Διεύθυνσης και της Σχολής Πεζικού (ΔΠΖ και ΣΠΖ αντίστοιχα) στη Χαλκίδα. 

Μάιος 18, 2018

Την Παρασκευή 18 Μαϊου 18 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Πεζικού, η επίσκεψη των μελών της ομάδας «Φίλοι Ιστορίας Χαλκίδας», η οποία περιελάμβανε ξενάγηση των μελών στο τμήμα των μεσαιωνικών οχυρώσεων που βρίσκονται εντός της Σχολής καθώς και επίσκεψη στο Μουσείο και την Αίθουσα Τιμών αυτής. Κατά την διάρκεια της επισκέψεως πραγματοποιήθηκε μια σύντομη ιστορική αναδρομή της Σχολής και της πόλης της Χαλκίδας από τον προϊστάμενο της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ευβοίας και καθηγητή Ιστορίας της ΣΣΙ, Δρ. κύριο Χριστοδούλου Δημήτριο.