Εορτές - Τελετές

Ιούλιος 02, 2021

Στις 25 Ιουν 21 πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης από τη Σχολή Πεζικού, των Ανθλγών Τάξεως ΣΣΕ 20 στο χώρο της Σχολής παρουσία του Διοικητή της Σχολής, Υπτγου Δημητρίου Κωσταρέλου. Απονεμήθηκαν πτυχία σε όλους και πλακέτες στους τρεις (3) πρωτεύσαντες Ανθλγούς.

Νοέμβριος 21, 2019

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, στο πλαίσιο τoυ εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και κατάθεση στεφάνων στην ομώνυμη πλατεία, παρουσία του Δκτή της Σχολής, αντιπροσωπείας Αξκών και λοιπών φορέων της πόλης. Ακολούθως, με το πέρας της τελετής πραγματοποιήθηκε στη Σχολή η εκδήλωση «Ανοικτά Στρατόπεδα». 

Σεπτέμβριος 17, 2017

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό του Μεγαλομάρτυρος Αγ. Νικήτα, προστάτη των Εφέδρων, στον Ι.Ν Αγίας Παρασκευής  χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ Χρυσοστόμου, παρουσία του Δντή του ΓΕΣ/ΔΠΖ, του Δκτή της Σχολής και λοιπών Φορέων. Ακολούθησε δεξίωση των μελών του Συνδέσμου Εφέδρων Αξκών  Ν. Ευβοίας στη ΛΑΦ Χαλκίδας.

Ιούλιος 18, 2017

Την Τρίτη 18 Ιουλ 17, και ώρα 09:30, έλαβε χώρα η τελετή εγκαινίων της μετεγκατάστασης της Διεύθυνσης Πεζικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού  στην πόλη της Χαλκίδας, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο κ.Α/ΓΕΣ ,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας, Ιστιαίας και      Β. Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος, ο κ. ΓΕΠΣ-Υ/ΓΕΣ, ο κ.Επιτελάρχης ΓΕΣ και οι Δντές Όπλων και Σωμάτων ΓΕΣ.

Εκδηλώσεις