Εορτές - Τελετές

Απρίλιος 23, 2018

Την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Πεζικού, στη Χαλκίδα, ο επίσημος εορτασμός της μνήμης του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς (πλην Πυροβολικού), παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και εκπρόσωπου της Κυβέρνησης κ. Πάνου Καμμένου, της Πολιτειακής, Θρησκευτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας, των τοπικών Αρχών και λοιπών φορέων της πόλης της Χαλκίδας και της Αντιπεριφέρειας Ευβοίας.

 

Το πρόγραμμα της τελετής του επίσημου εορτασμού περιελάμβανε δοξολογία, επίδειξη οπλικών συστημάτων και μέσων του Στρατού Ξηράς, ξενάγηση στο...

Μάρτιος 30, 2018

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, και ώρα 11:00, έλαβε χώρα η τελετή παράδοσης- παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Πεζικού  στην πόλη της Χαλκίδας, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Επιτελάρχης του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κ. Αντώνιος Νομικός, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας, Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πεζικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Υποστράτηγος Γεώργιος Λιάκος, οι Τοπικές, Πολιτειακές και Στρατιωτικές Αρχές, καθώς και λοιποί φορείς, της πόλης της Χαλκίδας.

Μάρτιος 30, 2018

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Πεζικού στη Χαλκίδα, η τελετή αποφοίτησης της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς του έτους 2018, των Λοχαγών Όπλων - Σωμάτων, του Ενιαίου Τμήματος Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης, παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Πεζικού του ΓΕΣ Υποστράτηγου κύριου Γεώργιου Λιάκου και του Διοικητή της Σχολής και αντιπροσωπείας Αξιωματικών από το Γενικό Επιτελείο Στρατού και από τη Σχολή Πεζικού.

Μάρτιος 23, 2018

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Πεζικού, στη Χαλκίδα, η τελετή αποφοίτησης των Υπολοχαγών Πεζικού του Τμήματος Διοικητών Υπομονάδων, της Πτέρυγας Προκεχωρημένης  Εκπαίδευσης, παρουσία του Διοικητή της Σχολής και Αντιπροσωπείας Αξιωματικών της Σχολής και του ΓΕΣ/ΔΠΖ.

Εκδηλώσεις